BBQ / Menu’s

 Zin in een vurig avondje?

ONBEPERKT BBQ AAN TAFEL: 

Bij binnenkomst in het restaurant wordt u vriendelijk ontvangen door Inge, Ruud of één van de medewerk(st)ers. Indien u en uw gezelschap compleet zijn, begeleiden we u naar uw barbecuetafel (iedere tafel heeft een geintegreerde BBQ met afzuigkap). Mocht uw gezelschap nog niet gearriveerd zijn, dan kunt u alvast een aperitiefje nuttigen in onze gezellige bar of op ons volledig overkapte terras.

Aan tafel krijgt  U uitleg en handige tips om er een nóg smakelijker avondje van te maken. Allereerst serveren we vers gebakken stokbrood met kruidenboter en tomaten tapenade. Vervolgens kunt u aan het buffet een keuze maken uit twee heerlijke soorten soep die speciaal niet-gebonden zijn om flink plaats over te laten voor het barbecueën.

 

Na de soep maakt u uw keuze uit 12 soorten gemarineerd vlees (varkenshaas, kalkoenfilet, biefstuk, kipfilet, fricandeau, spareribs, preza/procureur, gehaktballetjes ( kip en varken),  BBQ-worstjes enz.). Aan tafel stelt u zelf de meest bonte spiesen samen door toevoeging van paprika’s, uien e.d.

Ook is er gedacht aan de visliefhebbers die (sinds enige tijd alweer) een heerlijk vispannetje kunnen samenstellen uit drie soorten vis: Tilapia-, Pangasiusfilet en gamba’s (gamba’s zijn altijd aanwezig, echter de overige twee wisselen nog wel eens).

Tevens is er een uitgebreid saladebuffet met diverse rauwkostsalades: Huzarensalade, ijsbergsla, tomaten, olijven, komkommers, eieren, rauwkostsalades en fruit enz. Als heerlijke aanvulling vindt u bij ons een uitgebreid sauzenbuffet met acht koude sauzen en warme satésaus; lekker bij gegrild vlees of vis. Natuurlijk bakken wij er nog heerlijke friet bij die u zelf kunt opscheppen.

Om het avondje compleet te maken hebben we een dessertkaart met verschillende koffies of ijscoupes met verse slagroom. Voor de echte smulpapen raden wij ons ultieme smuldessert aan: onze befaamde chocofondue.

Onthaasten staat bij Gonzales voorop, Uw bbq blijft 2 1/2 uur voor U branden zodat eenieder voldoende tijd heeft om op zijn eigen tempo te genieten. Dus neem gerust de tijd voor een gezellig ongedwongen avondje met collega’s, vrienden of familie.Nadatde bbq wordt uitgezet kunt U nog rustig natafelen onder het genot van een drankje/dessert  De avond afsluiten kan natuurlijk ook in ons aparte bargedeelte of op ons terras.

 

Hieronder enkele voorbeelden van veel voorkomende allergenen.

Bij een allergie dient u minimaal 3 dagen vooraf aan uw bezoek van ons restaurant mede te delen welke allergie het betreft bij de persoon die bij ons komt eten, het liefst telefonisch zodat wij meteen met u kunnen kortsluiten of wij in staat zijn voor een passende oplossing.

De drie dagen vooraf gebruiken wij dan voor aparte inkoop en om het menu samen te stellen.
Vaak kunnen wij al aardig uit de voeten met ongemarineerd vers vlees zonder wat dan ook, dat men zelf dan met peper of zout op smaak kan brengen. Soep zonder vlees of vermicelli.
Glutenvrij brood, alleen frites gebakken in de frituur enzovoorts…

Vegetariërs komen bij Gonzales ook aan hun trekken, de Mexicaanse tomaten/bonensoep met stokbrood kruidenboter als voorgerechtje. Vervolgens aan de bbq met vleesvervangende producten op soja basis, champignons en courgette, een rijk gevuld saladebuffet met tevens fruit, frietjes enzovoort. Voor sommige vegetariërs is onze vis, gamba’s ook een optie.
Ook graag minimaal 3 dagen voor reservering melden ivm inkoop.